Quí som?

L'IES Nou Derramador d'Ibi és un Centre educatiu que va començar la seua singladura en el curs 2002/2003. Som un centre relativament jove en què es desenvolupen els nivells educatius corresponents a l'ESO, al Batxillerat de Ciències i Tecnologia i al d'Humanitats i Ciències Socials, i un Cicle de Formació Professional Bàsica corresponents a la família professional de Informàtica i Comunicacions.

Totes les activitats acadèmiques que es duen a terme es complementen amb diverses activitats extraescolars que fan que els nostres alumnes visiten ciutats, museus, empreses, amb l’objectiu d’enfortir el compromís de formació científica i humana que els professors d'aquest centre desenvolupen cada dia.

Així, tots els que formem part de l'institut Nou Derramador d'Ibi voldríem aprofitar aquestes línies per a convidar qualsevol persona, vinculada o no a aquest institut, que puga expressar la seua opinió o criteri i contribuir així a millorar la comunicació, el respecte i la participació; objectiu que aquest centre pretén que s'aconseguisca en aquest camí que esperem que siga llarg, constant i fructífer.